Nabeschouwing Harrogate Town - Wrexham (2-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Harrogate Town het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wrexham. De wedstrijd wordt gespeeld in CNG Stadium in Harrogate.

Via de Harrogate Town - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Harrogate Town - Wrexham (2-1)

Het FA Cup duel tussen Harrogate Town en Wrexham is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Harrogate Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Ponticelli, waarmee Wrexham met 0-1 de leiding nam. Harrogate Town kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Power, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette D. Orsi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Harrogate Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Oldham, waardoor Harrogate Town een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Harrogate Town - Wrexham 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Harrogate Town - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Wrexham Doelpunt J. Ponticelli met assist van A. Hayden Wrexham 0-1
46' Wissel Harrogate Town Wissel R. Fallowfield voor L. Page Harrogate Town
57' Wissel Harrogate Town Wissel S. Power voor G. Thomson Harrogate Town
61' Wissel Harrogate Town Wissel D. Orsi voor A. Martin Harrogate Town
62' Wissel Harrogate Town Wissel J. Muldoon voor L. Kerry Harrogate Town
65' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor L. McAlinden Wrexham
69' Wissel Wrexham Wissel B. Hosannah voor L. McAlinden Wrexham
73' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt S. Power met assist van J. Diamond Harrogate Town 1-1
75' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor T. French Wrexham
78' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt D. Orsi Harrogate Town 2-1
82' Wissel Wrexham Wissel D. Angus voor S. Brisley Wrexham
83' Wissel Wrexham Wissel D. Jarvis voor C. Green Wrexham
83' Wissel Wrexham Wissel R. Hall-Johnson voor J. Jones Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Harrogate Town - Wrexham
Opstellingen Harrogate Town - Wrexham
De opstellingen van Harrogate Town en Wrexham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Harrogate Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wrexham zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.