Nabeschouwing Hartlepool United - Blackpool (2-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 13:30 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Hartlepool United het zaterdag 8 januari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Northern Gas and Power Stadium in Hartlepool.

Via de Hartlepool United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartlepool United - Blackpool (2-1)

Het FA Cup duel tussen Hartlepool United en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hartlepool United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door K. Anderson, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Hartlepool United kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Ferguson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette J. Grey zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hartlepool United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Hartlepool United een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hartlepool United - Blackpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartlepool United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Blackpool Doelpunt K. Anderson Blackpool 0-1
27' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Connolly Blackpool
34' Wissel Blackpool Wissel C. Hamilton voor K. Anderson Blackpool
41' Wissel Blackpool Wissel L. Garbutt voor J. Husband Blackpool
48' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt D. Ferguson Hartlepool United 1-1
59' Wissel Hartlepool United Wissel J. Grey voor M. Cullen Hartlepool United
61' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt J. Grey met assist van T. Crawford Hartlepool United 2-1
76' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Ekpiteta Blackpool
78' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor M. Ekpiteta Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel D. Mitchell voor J. Bowler Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Hartlepool United - Blackpool
Opstellingen Hartlepool United - Blackpool
De opstellingen van Hartlepool United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartlepool United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.