Nabeschouwing Havant & Waterlooville - Torquay United (4-2) || FA Cup 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Havant & Waterlooville het woensdag 20 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torquay United. De wedstrijd wordt gespeeld in Westleigh Park (Havant, Hampshire) in Havant, Hampshire.

Via de Havant & Waterlooville - Torquay United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Havant & Waterlooville - Torquay United (4-2)

Het FA Cup duel tussen Havant & Waterlooville en Torquay United is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Havant & Waterlooville. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Oastler, waarmee Havant & Waterlooville met 1-0 de leiding nam. In de 23e minuut was het Torquay United dat via C. Johnson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na de openingsgoal kwam Torquay United in de 40e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van C. Johnson.

In de 44e minuut was het Havant & Waterlooville dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van K. Lolos. In de 59e minuut werd D. Martin van Torquay United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Havant & Waterlooville met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 64e minuut scoorde A. Wall namens Havant & Waterlooville. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 67 minuten lukte het Havant & Waterlooville via een doelpunt van J. McCarthy dan toch nog om de stand weer op gelijke hoogte te brengen: 2-2. In de 82e minuut kwam Havant & Waterlooville toch weer op voorsprong via S. Rendell. De stand in de wedstrijd kwam hiermee op 3-2 te staan. Even daarna in de 88e minuut werd het laatste doelpunt van de wedstrijd gescoord. Namens Havant & Waterlooville was het T. Wright die de stand op 4-2 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Havant & Waterlooville.

LIVE Havant & Waterlooville - Torquay United 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Havant & Waterlooville - Torquay United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Havant & Waterlooville Doelpunt J. Oastler Havant & Waterlooville 1-0
23' Doelpunt Torquay United Doelpunt C. Johnson met assist van K. OConnell Torquay United
40' Doelpunt Torquay United Doelpunt C. Johnson Torquay United 1-1
44' Doelpunt Havant & Waterlooville Doelpunt K. Lolos Havant & Waterlooville 1-2
59' Rode kaart Torquay United Rode kaart voor D. Martin A. Omar Torquay United
64' Doelpunt Havant & Waterlooville Doelpunt A. Wall met assist van E. Adebowale Havant & Waterlooville
67' Doelpunt Havant & Waterlooville Doelpunt J. McCarthy Havant & Waterlooville 2-2
77' Wissel Havant & Waterlooville Wissel S. Rendell voor A. Wall Havant & Waterlooville
82' Doelpunt Havant & Waterlooville Doelpunt S. Rendell Havant & Waterlooville 3-2
88' Doelpunt Havant & Waterlooville Doelpunt T. Wright Havant & Waterlooville 4-2
90' Wissel Havant & Waterlooville Wissel P. Rooney voor T. Wright Havant & Waterlooville
Video hoogtepunten en samenvatting Havant & Waterlooville - Torquay United
Opstellingen Havant & Waterlooville - Torquay United

Voorbeschouwing Havant & Waterlooville - Torquay United

Havant & Waterlooville en Torquay United spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Havant & Waterlooville en Torquay United in de FA Cup vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.