Nabeschouwing Hayes & Yeading United - Dorking Wanderers (2-2) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Hayes & Yeading United het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dorking Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The SKYex Community Stadium in London.

Via de Hayes & Yeading United - Dorking Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hayes & Yeading United - Dorking Wanderers (2-2)

Het FA Cup duel tussen Hayes & Yeading United en Dorking Wanderers is geëindigd in een 2-2 overwinning voor Hayes & Yeading United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door T. Goodrham, waarmee Hayes & Yeading United met 1-0 de leiding nam. Dorking Wanderers kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Rutherford, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 105e minuut zette F. Amartey zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hayes & Yeading United de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Dorking Wanderers nadat B. Fuller in de 108e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 winst voor Hayes & Yeading United.

LIVE Hayes & Yeading United - Dorking Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hayes & Yeading United - Dorking Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Hayes & Yeading United Wissel H. Jalloh voor O. Rowe Hayes & Yeading United
45' Doelpunt Hayes & Yeading United Doelpunt T. Goodrham Hayes & Yeading United 1-0
52' Doelpunt Dorking Wanderers Doelpunt A. Rutherford Dorking Wanderers 1-1
65' Wissel Hayes & Yeading United Wissel S. Shulton voor J. Connors Hayes & Yeading United
65' Wissel Dorking Wanderers Wissel N. Wheeler voor C. Kealy Dorking Wanderers
90' Wissel Hayes & Yeading United Wissel A. Nasha voor O. Odelusi Hayes & Yeading United
94' Wissel Dorking Wanderers Wissel J. Muitt voor M. Briggs Dorking Wanderers
94' Wissel Dorking Wanderers Wissel S. El-Abd voor A. Rutherford Dorking Wanderers
98' Wissel Hayes & Yeading United Wissel S. Hippolyte-Patrick voor H. Jalloh Hayes & Yeading United
105' Doelpunt Hayes & Yeading United Doelpunt F. Amartey Hayes & Yeading United 2-1
108' Doelpunt Dorking Wanderers Doelpunt B. Fuller Dorking Wanderers 2-2
106' Wissel Dorking Wanderers Wissel D. Gallagher voor E. Harris Dorking Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Hayes & Yeading United - Dorking Wanderers
Opstellingen Hayes & Yeading United - Dorking Wanderers
De opstellingen van Hayes & Yeading United en Dorking Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.