Nabeschouwing Hayes & Yeading United - Sutton United (0-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Hayes & Yeading United het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sutton United. De wedstrijd wordt gespeeld in The SKYex Community Stadium in London.

Via de Hayes & Yeading United - Sutton United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hayes & Yeading United - Sutton United (0-1)

Het FA Cup duel tussen Hayes & Yeading United en Sutton United is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sutton United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door W. Randall-Hurren, waarmee Sutton United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sutton United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Hayes & Yeading United - Sutton United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hayes & Yeading United - Sutton United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor R. Milsom Sutton United
43' Gele kaart Hayes & Yeading United Gele kaart voor O. Odelusi Hayes & Yeading United
46' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor B. Goodliffe Sutton United
46' Wissel Hayes & Yeading United Wissel J. Norville-Williams voor J. Connors Hayes & Yeading United
60' Gele kaart Hayes & Yeading United Gele kaart voor M. Emmanuel Hayes & Yeading United
68' Wissel Sutton United Wissel D. Wilson voor I. Olaofe Sutton United
69' Wissel Hayes & Yeading United Wissel O. Rowe voor A. Nasha Hayes & Yeading United
71' Doelpunt Sutton United Doelpunt W. Randall-Hurren met assist van D. Wilson Sutton United 0-1
80' Wissel Hayes & Yeading United Wissel S. Hippolyte-Patrick voor H. Jalloh Hayes & Yeading United
81' Wissel Sutton United Wissel T. Sho-Silva voor Omar Bugiel Sutton United
Video hoogtepunten en samenvatting Hayes & Yeading United - Sutton United
Opstellingen Hayes & Yeading United - Sutton United
De opstellingen van Hayes & Yeading United en Sutton United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hayes & Yeading United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sutton United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.