In de FA Cup neemt Hereford het dinsdag 21 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lymington Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgar Street Athletic Ground in Hereford.

Via de Hereford - Lymington Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hereford - Lymington Town (4-0)

Het FA Cup duel tussen Hereford en Lymington Town is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Hereford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Hereford - Lymington Town
Goals
4
0
Balbezit
66%
34%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
16
3
Schoten op doel
9
1
Aanvallen
73
37
Gevaarlijke aanvallen
55
13
Corners
12
0
Wissels
3
2
LIVE Hereford - Lymington Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hereford - Lymington Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hereford - Lymington Town
Opstellingen Hereford - Lymington Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hereford - Lymington Town

Hereford en Lymington Town spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Hereford en Lymington Town in de FA Cup vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Hereford 0
Winst Lymington Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hereford - Lymington Town Opstelling Hereford Opstelling Lymington Town Live Hereford - Lymington Town Live Hereford - Lymington Town kijken Hereford - Lymington Town kijken Live Hereford - Lymington Town stream Hereford - Lymington Town Fox Sports Nabeschouwing Hereford - Lymington Town Uitslag Hereford - Lymington Town Statistieken Hereford - Lymington Town FA Cup 2021/2022 Hereford - Lymington Town wedden Hereford - Lymington Town gokken Hereford - Lymington Town Unibet