In de FA Cup neemt Hereford het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Solihull Moors. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgar Street Athletic Ground in Hereford.

Via de Hereford - Solihull Moors live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hereford - Solihull Moors (0-1)

Het FA Cup duel tussen Hereford en Solihull Moors is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Solihull Moors. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door D. Newton, waarmee Solihull Moors met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Solihull Moors dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Solihull Moors uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Hereford - Solihull Moors
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
81
81
Gevaarlijke aanvallen
61
55
Corners
7
10
Wissels
2
1
LIVE Hereford - Solihull Moors 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hereford - Solihull Moors teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
79' Doelpunt Solihull Moors Doelpunt D. Newton Solihull Moors 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hereford - Solihull Moors
Opstellingen Hereford - Solihull Moors

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hereford - Solihull Moors

Hereford en Solihull Moors spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Hereford en Solihull Moors elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Hereford 0
Winst Solihull Moors 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hereford - Solihull Moors Opstelling Hereford Opstelling Solihull Moors Live Hereford - Solihull Moors Live Hereford - Solihull Moors kijken Hereford - Solihull Moors kijken Live Hereford - Solihull Moors stream Hereford - Solihull Moors Fox Sports Nabeschouwing Hereford - Solihull Moors Uitslag Hereford - Solihull Moors Statistieken Hereford - Solihull Moors FA Cup 2021/2022 Hereford - Solihull Moors wedden Hereford - Solihull Moors gokken Hereford - Solihull Moors Unibet