Nabeschouwing Horsham - Woking (1-0) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Horsham het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Woking. De wedstrijd wordt gespeeld in The Camping World Community Stadium (Horsham, West Sussex) in Horsham, West Sussex.

Via de Horsham - Woking live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Horsham - Woking (1-0)

Het FA Cup duel tussen Horsham en Woking is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Horsham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door T. Kavanagh, waarmee Horsham met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Horsham de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Horsham - Woking
1
0
LIVE Horsham - Woking 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Horsham - Woking teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

87' Doelpunt Horsham Doelpunt T. Kavanagh Horsham 1-0