In de FA Cup neemt Horsham het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Woking. De wedstrijd wordt gespeeld in The Camping World Community Stadium (Horsham, West Sussex) in Horsham, West Sussex.

Via de Horsham - Woking live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Horsham - Woking (1-0)

Het FA Cup duel tussen Horsham en Woking is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Horsham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door T. Kavanagh, waarmee Horsham met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Horsham de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Horsham - Woking
Goals
1
0
LIVE Horsham - Woking 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Horsham - Woking teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
87' Doelpunt Horsham Doelpunt T. Kavanagh Horsham 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Horsham - Woking
Opstellingen Horsham - Woking

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Horsham - Woking

Horsham en Woking spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Horsham en Woking elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Horsham 0
Winst Woking 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Horsham - Woking Opstelling Horsham Opstelling Woking Live Horsham - Woking Live Horsham - Woking kijken Horsham - Woking kijken Live Horsham - Woking stream Horsham - Woking Fox Sports Nabeschouwing Horsham - Woking Uitslag Horsham - Woking Statistieken Horsham - Woking FA Cup 2021/2022 Horsham - Woking wedden Horsham - Woking gokken Horsham - Woking Unibet