In de FA Cup neemt Kettering Town het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Buxton. De wedstrijd wordt gespeeld in Latimer Park in Kettering.

Via de Kettering Town - Buxton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kettering Town - Buxton (2-2)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Kettering Town en Buxton geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Brown, waarmee Kettering Town met 1-0 de leiding nam. Kettering Town vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Powell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Buxton de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. De Girolamo.

D. De Girolamo zette Buxton even later op 2-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Kettering Town - Buxton
Goals
2
2
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
84
78
Gevaarlijke aanvallen
51
41
Corners
8
3
Wissels
2
2
LIVE Kettering Town - Buxton 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kettering Town - Buxton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Kettering Town Doelpunt A. Brown Kettering Town 1-0
43' Doelpunt Kettering Town Doelpunt C. Powell Kettering Town 2-0
60' Doelpunt Buxton Doelpunt D. De Girolamo Buxton 2-1
93' Penalty Buxton Penalty D. De Girolamo Buxton 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kettering Town - Buxton
Opstellingen Kettering Town - Buxton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kettering Town - Buxton

Kettering Town en Buxton spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Kettering Town en Buxton elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Kettering Town 0
Winst Buxton 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kettering Town - Buxton Opstelling Kettering Town Opstelling Buxton Live Kettering Town - Buxton Live Kettering Town - Buxton kijken Kettering Town - Buxton kijken Live Kettering Town - Buxton stream Kettering Town - Buxton Fox Sports Nabeschouwing Kettering Town - Buxton Uitslag Kettering Town - Buxton Statistieken Kettering Town - Buxton FA Cup 2021/2022 Kettering Town - Buxton wedden Kettering Town - Buxton gokken Kettering Town - Buxton Unibet