Nabeschouwing Kidderminster Harriers - Reading (2-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Kidderminster Harriers het zaterdag 8 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Aggborough Stadium in Kidderminster.

Via de Kidderminster Harriers - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kidderminster Harriers - Reading (2-1)

Het FA Cup duel tussen Kidderminster Harriers en Reading is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kidderminster Harriers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door G. Puşcaş, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. Kidderminster Harriers kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Austin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette A. Morgan-Smith zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kidderminster Harriers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Kidderminster Harriers een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kidderminster Harriers - Reading 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kidderminster Harriers - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Reading Gele kaart voor T. Holmes Reading
40' Wissel Reading Wissel F. Azeez voor A. Halilović Reading
45' Doelpunt Reading Doelpunt G. Puşcaş met assist van T. Dele-Bashiru Reading 0-1
46' Wissel Reading Wissel J. Laurent voor T. Holmes Reading
52' Gele kaart Reading Gele kaart voor Mamadi Camará Reading
58' Wissel Reading Wissel A. Rinomhota voor D. Drinkwater Reading
59' Wissel Reading Wissel Felipe Araruna voor D. Tetek Reading
64' Wissel Reading Wissel M. Stickland voor Felipe Araruna Reading
69' Doelpunt Kidderminster Harriers Doelpunt S. Austin met assist van C. Richards Kidderminster Harriers 1-1
74' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Rinomhota Reading
82' Doelpunt Kidderminster Harriers Doelpunt A. Morgan-Smith met assist van A. Hemmings Kidderminster Harriers 2-1
82' Gele kaart Reading Gele kaart voor Rafael Reading
84' Wissel Kidderminster Harriers Wissel E. Freemantle voor A. Morgan-Smith Kidderminster Harriers
94' Wissel Kidderminster Harriers Wissel L. Montrose voor K. Martin Kidderminster Harriers
100' Gele kaart Kidderminster Harriers Gele kaart voor L. Simpson Kidderminster Harriers
Video hoogtepunten en samenvatting Kidderminster Harriers - Reading
Opstellingen Kidderminster Harriers - Reading
De opstellingen van Kidderminster Harriers en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kidderminster Harriers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.