Nabeschouwing Liverpool - Shrewsbury Town (4-1) || FA Cup 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 15:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Liverpool het zondag 9 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Shrewsbury Town (4-1)

Het FA Cup duel tussen Liverpool en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 4-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door D. Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Liverpool kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Gordon, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Liverpool vervolgens op 2-1. Het was Fabinho die vanaf 11 meter wist te scoren in de 44e minuut.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Liverpool vergroot nadat Roberto Firmino de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist Fabinho namens Liverpool de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Coote bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Liverpool.

LIVE Liverpool - Shrewsbury Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor M. Pennington Shrewsbury Town
27' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh met assist van N. Ogbeta Shrewsbury Town 0-1
34' Doelpunt Liverpool Doelpunt K. Gordon met assist van C. Bradley Liverpool 1-1
44' Penalty Liverpool Penalty Fabinho Liverpool 2-1
46' Wissel Liverpool Wissel T. Minamino voor M. Woltman Liverpool
64' Wissel Liverpool Wissel Roberto Firmino voor E. Dixon-Bonner Liverpool
78' Doelpunt Liverpool Doelpunt Roberto Firmino met assist van I. Konaté Liverpool 3-1
80' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor E. Ebanks-Landell Shrewsbury Town
81' Wissel Liverpool Wissel M. Frauendorf voor K. Gordon Liverpool
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Janneh voor D. Udoh Shrewsbury Town
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor R. Bowman Shrewsbury Town
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Pierre voor N. Ogbeta Shrewsbury Town
88' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Daniels voor E. Bennett Shrewsbury Town
89' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Daniels Shrewsbury Town
93' Doelpunt Liverpool Doelpunt Fabinho Liverpool 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Shrewsbury Town
Opstellingen Liverpool - Shrewsbury Town
De opstellingen van Liverpool en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.