In de FA Cup neemt Lordswood het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Knaphill. De wedstrijd wordt gespeeld in Martyn Grove in Chatham.

Via de Lordswood - Knaphill live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lordswood - Knaphill (0-0)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Lordswood en Knaphill geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Lordswood - Knaphill
LIVE Lordswood - Knaphill 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lordswood - Knaphill teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Lordswood - Knaphill
Opstellingen Lordswood - Knaphill

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lordswood - Knaphill

Lordswood en Knaphill spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Lordswood en Knaphill elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Lordswood 0
Winst Knaphill 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Lordswood - Knaphill Opstelling Lordswood Opstelling Knaphill Live Lordswood - Knaphill Live Lordswood - Knaphill kijken Lordswood - Knaphill kijken Live Lordswood - Knaphill stream Lordswood - Knaphill Fox Sports Nabeschouwing Lordswood - Knaphill Uitslag Lordswood - Knaphill Statistieken Lordswood - Knaphill FA Cup 2021/2022 Lordswood - Knaphill wedden Lordswood - Knaphill gokken Lordswood - Knaphill Unibet