Nabeschouwing Mansfield Town - Middlesbrough (2-3) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 13:15 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Mansfield Town het zaterdag 8 januari 2022 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in One Call Stadium in Mansfield.

Via de Mansfield Town - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mansfield Town - Middlesbrough (2-3)

Het FA Cup duel tussen Mansfield Town en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 2-3 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Middlesbrough kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van U. Ikpeazu. Middlesbrough vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Boyd-Munce op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Mansfield Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via O. Hawkins.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen R. Oates in de 85e minuut de 2-2 maakte namens Mansfield Town. In de 95e werkte J. OToole de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Keith Stroud bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Middlesbrough.

LIVE Mansfield Town - Middlesbrough 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mansfield Town - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt U. Ikpeazu met assist van N. Wood-Gordon Middlesbrough 0-1
14' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt C. Boyd-Munce met assist van J. Gibson Middlesbrough 0-2
33' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor S. Bamba Middlesbrough
37' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor U. Ikpeazu Middlesbrough
38' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor E. Hewitt Mansfield Town
58' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor C. Boyd-Munce Middlesbrough
58' Wissel Middlesbrough Wissel M. Crooks voor J. Gibson Middlesbrough
61' Wissel Mansfield Town Wissel D. Johnson voor O. Clarke Mansfield Town
61' Wissel Mansfield Town Wissel G. Lapslie voor S. McLaughlin Mansfield Town
62' Wissel Middlesbrough Wissel O. Hernández voor J. Coburn Middlesbrough
64' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor J. OToole Mansfield Town
67' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt O. Hawkins met assist van S. Quinn Mansfield Town 1-2
71' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor O. Hawkins Mansfield Town
72' Wissel Mansfield Town Wissel J. Law voor R. Stirk Mansfield Town
77' Wissel Middlesbrough Wissel I. Jones voor W. Kokolo Middlesbrough
78' Wissel Middlesbrough Wissel A. Dijksteel voor U. Ikpeazu Middlesbrough
85' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt R. Oates met assist van J. Law Mansfield Town 2-2
95' Eigen doelpunt Middlesbrough Eigen doelpunt J. OToole Middlesbrough 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Mansfield Town - Middlesbrough
Opstellingen Mansfield Town - Middlesbrough
De opstellingen van Mansfield Town en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mansfield Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.