In de FA Cup neemt Marine het dinsdag 24 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Workington. De wedstrijd wordt gespeeld in The Marine Travel Arena in Crosby.

Via de Marine - Workington live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marine - Workington (2-1)

Het FA Cup duel tussen Marine en Workington is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Marine.

Wedstrijdstatistieken Marine - Workington
Goals
2
1
LIVE Marine - Workington 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marine - Workington teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Marine - Workington
Opstellingen Marine - Workington

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Marine - Workington

Marine en Workington spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Marine en Workington in de FA Cup vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Marine 0
Winst Workington 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Marine - Workington Opstelling Marine Opstelling Workington Live Marine - Workington Live Marine - Workington kijken Marine - Workington kijken Live Marine - Workington stream Marine - Workington Fox Sports Nabeschouwing Marine - Workington Uitslag Marine - Workington Statistieken Marine - Workington FA Cup 2021/2022 Marine - Workington wedden Marine - Workington gokken Marine - Workington Unibet