Nabeschouwing Marine - Wrexham (1-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Marine het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wrexham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Marine Travel Arena in Crosby.

Via de Marine - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marine - Wrexham (1-1)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Marine en Wrexham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door O. Watkinson, waarmee Marine met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Wrexham het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk J. Davies die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Marine - Wrexham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marine - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

78' Doelpunt Marine Doelpunt O. Watkinson Marine 1-0
94' Doelpunt Wrexham Doelpunt J. Davies Wrexham 1-1