Nabeschouwing Millwall - Crystal Palace (1-2) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 13:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Millwall het zaterdag 8 januari 2022 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Crystal Palace (1-2)

Het FA Cup duel tussen Millwall en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door B. Afobe, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Crystal Palace kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Olise, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette J. Mateta zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crystal Palace de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Crystal Palace een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Millwall - Crystal Palace 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Afobe Millwall 1-0
26' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Schlupp Crystal Palace
46' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt M. Olise met assist van C. Gallagher Crystal Palace 1-1
50' Wissel Millwall Wissel M. Kieftenbeld voor G. Saville Millwall
56' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Mitchell Millwall
58' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Mateta met assist van M. Olise Crystal Palace 1-2
62' Wissel Millwall Wissel M. Bennett voor A. Pearce Millwall
64' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor E. Eze Crystal Palace
65' Wissel Crystal Palace Wissel O. Édouard voor J. Mateta Crystal Palace
81' Wissel Millwall Wissel N. Boateng voor S. Ojo Millwall
81' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor T. Bradshaw Millwall
81' Wissel Millwall Wissel T. Burey voor B. Afobe Millwall
81' Wissel Crystal Palace Wissel L. Milivojević voor W. Hughes Crystal Palace
82' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Butland Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Crystal Palace
Opstellingen Millwall - Crystal Palace
De opstellingen van Millwall en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.