Nabeschouwing Newcastle United - Cambridge United (0-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Newcastle United het zaterdag 8 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Cambridge United (0-1)

Het FA Cup duel tussen Newcastle United en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door J. Ironside, waarmee Cambridge United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Newcastle United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cambridge United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Newcastle United - Cambridge United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ironside Cambridge United 0-1
60' Wissel Newcastle United Wissel J. Willock voor J. Murphy Newcastle United
60' Wissel Newcastle United Wissel M. Almirón voor S. Longstaff Newcastle United
61' Wissel Cambridge United Wissel W. Hoolahan voor B. Worman Cambridge United
66' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor H. Knibbs Cambridge United
76' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor H. Knibbs Cambridge United
78' Wissel Newcastle United Wissel Javi Manquillo voor M. Ritchie Newcastle United
79' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Lankester Cambridge United
95' Wissel Cambridge United Wissel L. ONeil voor A. May Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Cambridge United
Opstellingen Newcastle United - Cambridge United
De opstellingen van Newcastle United en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.