Nabeschouwing Oxford United - Bristol Rovers (2-2) || FA Cup 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 14:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Oxford United het zondag 7 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Bristol Rovers (2-2)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Oxford United en Bristol Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Taylor, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Finley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette M. McGuane zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam.

A. Evans zette Bristol Rovers even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Paul Howard toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Oxford United - Bristol Rovers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van M. Sykes Oxford United 1-0
22' Wissel Oxford United Wissel R. Williams voor Álex Gorrín Oxford United
32' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
33' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Finley Bristol Rovers
45' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor P. Coutts Bristol Rovers
47' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt S. Finley Bristol Rovers 1-1
51' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. McGuane met assist van M. Taylor Oxford United 2-1
68' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Hoole voor J. Grant Bristol Rovers
71' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor G. Whyte Oxford United
71' Wissel Oxford United Wissel B. Bodin voor M. Sykes Oxford United
71' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor M. Taylor Oxford United
79' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor M. McGuane Oxford United
82' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Collins voor H. Anderson Bristol Rovers
82' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Spence voor P. Coutts Bristol Rovers
87' Penalty Bristol Rovers Penalty A. Evans Bristol Rovers 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Bristol Rovers
Opstellingen Oxford United - Bristol Rovers
De opstellingen van Oxford United en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.