In de FA Cup neemt Pagham het dinsdag 10 augustus 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Steyning Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Nyetimber Lane in Pagham.

Via de Pagham - Steyning Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pagham - Steyning Town (2-3)

Het FA Cup duel tussen Pagham en Steyning Town is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Steyning Town. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Pagham - Steyning Town
Goals
2
3
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
66
76
Gevaarlijke aanvallen
37
42
Corners
1
6
LIVE Pagham - Steyning Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pagham - Steyning Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Pagham - Steyning Town
Opstellingen Pagham - Steyning Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pagham - Steyning Town

Pagham en Steyning Town spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Pagham en Steyning Town in de FA Cup vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Pagham 0
Winst Steyning Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Pagham - Steyning Town Opstelling Pagham Opstelling Steyning Town Live Pagham - Steyning Town Live Pagham - Steyning Town kijken Pagham - Steyning Town kijken Live Pagham - Steyning Town stream Pagham - Steyning Town Fox Sports Nabeschouwing Pagham - Steyning Town Uitslag Pagham - Steyning Town Statistieken Pagham - Steyning Town FA Cup 2021/2022 Pagham - Steyning Town wedden Pagham - Steyning Town gokken Pagham - Steyning Town Unibet