Nabeschouwing Pontefract Collieries - Halifax Town (0-0) || FA Cup

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Pontefract Collieries het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Halifax Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Skinner Lane in Pontefract.

Via de Pontefract Collieries - Halifax Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pontefract Collieries - Halifax Town (0-0)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Pontefract Collieries en Halifax Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Brown in de 95e minuut, waardoor Pontefract Collieries met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Halifax Town, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Halifax Town kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Pontefract Collieries - Halifax Town
Balbezit
37%
63%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
85
117
Gevaarlijke aanvallen
50
62
Corners
3
2
LIVE Pontefract Collieries - Halifax Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pontefract Collieries - Halifax Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
95' Rode kaart Pontefract Collieries Rode kaart voor S. Brown Pontefract Collieries
Video hoogtepunten en samenvatting Pontefract Collieries - Halifax Town
Opstellingen Pontefract Collieries - Halifax Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pontefract Collieries - Halifax Town

Pontefract Collieries en Halifax Town spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Pontefract Collieries en Halifax Town elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Pontefract Collieries 0
Winst Halifax Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Pontefract Collieries - Halifax Town Opstelling Pontefract Collieries Opstelling Halifax Town Live Pontefract Collieries - Halifax Town Live Pontefract Collieries - Halifax Town kijken Pontefract Collieries - Halifax Town kijken Live Pontefract Collieries - Halifax Town stream Pontefract Collieries - Halifax Town Fox Sports Nabeschouwing Pontefract Collieries - Halifax Town Uitslag Pontefract Collieries - Halifax Town Statistieken Pontefract Collieries - Halifax Town FA Cup 2021/2022 Pontefract Collieries - Halifax Town wedden Pontefract Collieries - Halifax Town gokken Pontefract Collieries - Halifax Town Unibet