Nabeschouwing Port Vale - Brentford (1-4) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Port Vale het zaterdag 8 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Brentford (1-4)

Het FA Cup duel tussen Port Vale en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 1-4 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Forss, waarmee Brentford met 0-1 de leiding nam. Brentford vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Mbeumo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Port Vale de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Harratt.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Brentford vergroot nadat B. Mbeumo de 1-3 wist te scoren. In de 87e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Brentford speler B. Mbeumo.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Bramall bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Brentford.

LIVE Port Vale - Brentford 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Brentford Doelpunt M. Forss met assist van M. Bidstrup Brentford 0-1
54' Wissel Port Vale Wissel K. Harratt voor J. Wilson Port Vale
59' Wissel Port Vale Wissel M. Benning voor J. Gibbons Port Vale
59' Wissel Port Vale Wissel D. Politic voor D. Amoo Port Vale
62' Wissel Brentford Wissel M. Rasmussen voor K. Ajer Brentford
62' Wissel Brentford Wissel B. Mbeumo voor Y. Wissa Brentford
66' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mbeumo met assist van V. Janelt Brentford 0-2
70' Doelpunt Port Vale Doelpunt K. Harratt met assist van D. Politic Port Vale 1-2
71' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor V. Janelt Brentford
76' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mbeumo met assist van M. Bidstrup Brentford 1-3
81' Wissel Port Vale Wissel B. Walker voor T. Pett Port Vale
82' Wissel Brentford Wissel M. Peart-Harris voor S. Ghoddos Brentford
83' Wissel Brentford Wissel I. Toney voor D. Thompson Brentford
87' Penalty Brentford Penalty B. Mbeumo Brentford 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Brentford
Opstellingen Port Vale - Brentford
De opstellingen van Port Vale en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.