In de FA Cup neemt Sevenoaks Town het woensdag 11 augustus 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cobham. De wedstrijd wordt gespeeld in Greatness Park in Sevenoaks.

Via de Sevenoaks Town - Cobham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevenoaks Town - Cobham (3-1)

Het FA Cup duel tussen Sevenoaks Town en Cobham is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sevenoaks Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Sevenoaks Town - Cobham
Goals
3
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
17
9
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
59
59
Gevaarlijke aanvallen
45
31
Corners
5
2
LIVE Sevenoaks Town - Cobham 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevenoaks Town - Cobham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sevenoaks Town - Cobham
Opstellingen Sevenoaks Town - Cobham

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sevenoaks Town - Cobham

Sevenoaks Town en Cobham spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Sevenoaks Town en Cobham in de FA Cup vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Sevenoaks Town 0
Winst Cobham 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sevenoaks Town - Cobham Opstelling Sevenoaks Town Opstelling Cobham Live Sevenoaks Town - Cobham Live Sevenoaks Town - Cobham kijken Sevenoaks Town - Cobham kijken Live Sevenoaks Town - Cobham stream Sevenoaks Town - Cobham Fox Sports Nabeschouwing Sevenoaks Town - Cobham Uitslag Sevenoaks Town - Cobham Statistieken Sevenoaks Town - Cobham FA Cup 2021/2022 Sevenoaks Town - Cobham wedden Sevenoaks Town - Cobham gokken Sevenoaks Town - Cobham Unibet