In de FA Cup neemt Sevenoaks Town het woensdag 8 september 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Redhill. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Sevenoaks Town - Redhill live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevenoaks Town - Redhill (3-4)

Het FA Cup duel tussen Sevenoaks Town en Redhill is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Redhill. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Sevenoaks Town - Redhill
Goals
3
4
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
14
20
Schoten op doel
9
11
Aanvallen
70
70
Gevaarlijke aanvallen
45
48
Corners
2
12
LIVE Sevenoaks Town - Redhill 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevenoaks Town - Redhill teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sevenoaks Town - Redhill
Opstellingen Sevenoaks Town - Redhill

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sevenoaks Town - Redhill

Sevenoaks Town en Redhill spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Sevenoaks Town en Redhill in de FA Cup vond plaats op 4 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Sevenoaks Town 0
Winst Redhill 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Sevenoaks Town - Redhill Opstelling Sevenoaks Town Opstelling Redhill Live Sevenoaks Town - Redhill Live Sevenoaks Town - Redhill kijken Sevenoaks Town - Redhill kijken Live Sevenoaks Town - Redhill stream Sevenoaks Town - Redhill Fox Sports Nabeschouwing Sevenoaks Town - Redhill Uitslag Sevenoaks Town - Redhill Statistieken Sevenoaks Town - Redhill FA Cup 2021/2022 Sevenoaks Town - Redhill wedden Sevenoaks Town - Redhill gokken Sevenoaks Town - Redhill Unibet