Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle (0-0) || FA Cup 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 13:15 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zondag 7 november 2021 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle (0-0)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Plymouth Argyle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sheffield Wednesday en Plymouth Argyle gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Anthony Backhouse niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor R. Hardie Plymouth Argyle
47' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor D. Adeniran Sheffield Wednesday
60' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Hunt voor C. Paterson Sheffield Wednesday
60' Wissel Sheffield Wednesday Wissel L. Gregory voor F. Kamberi Sheffield Wednesday
60' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Dele-Bashiru voor D. Adeniran Sheffield Wednesday
63' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Broom voor D. Mayor Plymouth Argyle
71' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor L. Wing Sheffield Wednesday
76' Wissel Sheffield Wednesday Wissel O. Shodipo voor T. Corbeanu Sheffield Wednesday
85' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Sow voor S. Berahino Sheffield Wednesday
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel K. Agard voor J. Edwards Plymouth Argyle
92' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Shirley voor L. Jephcott Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle
Opstellingen Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.