In de FA Cup neemt Southend United het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chertsey Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Chertsey Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Chertsey Town (4-1)

Het FA Cup duel tussen Southend United en Chertsey Town is onder leiding van scheidsrechter Callum Walchester geëindigd in een 4-1 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Chertsey Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. McLaren. Southend United kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Ferguson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette R. Murphy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Southend United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Southend United vergroot nadat N. Ralph de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 85e minuut wist L. Walsh namens Southend United de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Callum Walchester en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Southend United.

Wedstrijdstatistieken Southend United - Chertsey Town
Goals
4
1
Balbezit
62%
38%
Schoten totaal
17
5
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
90
67
Gevaarlijke aanvallen
40
37
Corners
3
3
LIVE Southend United - Chertsey Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Chertsey Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Chertsey Town Doelpunt C. McLaren Chertsey Town 0-1
14' Doelpunt Southend United Doelpunt N. Ferguson Southend United 1-1
33' Doelpunt Southend United Doelpunt R. Murphy Southend United 2-1
74' Doelpunt Southend United Doelpunt N. Ralph Southend United 3-1
85' Doelpunt Southend United Doelpunt L. Walsh Southend United 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Chertsey Town
Opstellingen Southend United - Chertsey Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Southend United - Chertsey Town

Southend United en Chertsey Town spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Callum Walchester en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Southend United en Chertsey Town elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Southend United 0
Winst Chertsey Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Southend United - Chertsey Town Opstelling Southend United Opstelling Chertsey Town Live Southend United - Chertsey Town Live Southend United - Chertsey Town kijken Southend United - Chertsey Town kijken Live Southend United - Chertsey Town stream Southend United - Chertsey Town Fox Sports Nabeschouwing Southend United - Chertsey Town Uitslag Southend United - Chertsey Town Statistieken Southend United - Chertsey Town FA Cup 2021/2022 Southend United - Chertsey Town wedden Southend United - Chertsey Town gokken Southend United - Chertsey Town Unibet