Nabeschouwing Stevenage - Milton Keynes Dons (2-1) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 16 november 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Stevenage het dinsdag 16 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Milton Keynes Dons (2-1)

Het FA Cup duel tussen Stevenage en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stevenage.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door H. Darling, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. In de 47e minuut moest J. Martin van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Alan Young een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Milton Keynes Dons verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Reid namens Stevenage in de 61e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 119e minuut moest Milton Keynes Dons verder met een man minder, nadat H. Darling een tweede gele kaart kreeg. In de 121e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van Stevenage speler L. Norris.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Young, waardoor Stevenage een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Stevenage - Milton Keynes Dons 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor H. Darling Milton Keynes Dons
11' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor E. Robson Milton Keynes Dons
34' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor H. Boateng Milton Keynes Dons
37' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt H. Darling met assist van J. McEachran Milton Keynes Dons 0-1
47' Rode kaart Milton Keynes Dons Rode kaart voor J. Martin Milton Keynes Dons
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Parrott voor T. Watson Milton Keynes Dons
51' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor J. Taylor Stevenage
61' Wissel Stevenage Wissel M. Melbourne voor C. Lines Stevenage
61' Doelpunt Stevenage Doelpunt J. Reid met assist van B. Coker Stevenage 1-1
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor E. Robson Milton Keynes Dons
75' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Harvie Milton Keynes Dons
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Watters voor M. Eisa Milton Keynes Dons
79' Wissel Milton Keynes Dons Wissel S. Twine voor J. McEachran Milton Keynes Dons
82' Wissel Stevenage Wissel L. Norris voor Bruno Andrade Stevenage
105' Wissel Stevenage Wissel T. Vancooten voor S. Cuthbert Stevenage
112' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
114' Wissel Stevenage Wissel E. Osborne voor J. Taylor Stevenage
117' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor A. Baldwin Milton Keynes Dons
119' Tweede gele kaart Milton Keynes Dons Tweede gele kaart voor H. Darling Milton Keynes Dons
121' Penalty Stevenage Penalty L. Norris Stevenage 2-1
121' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor A. Smith Stevenage
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Milton Keynes Dons
Opstellingen Stevenage - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Stevenage en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.