Nabeschouwing Stockport County - Bolton Wanderers (5-3) || FA Cup 2021/2022

Woensdag 17 november 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Stockport County het woensdag 17 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgeley Park in Stockport.

Via de Stockport County - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stockport County - Bolton Wanderers (5-3)

Het FA Cup duel tussen Stockport County en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 5-3 overwinning voor Stockport County.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bolton Wanderers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van E. Kachunga. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Palmer zorgde ervoor dat Bolton Wanderers op 0-2 kwam te staan in de 6e minuut. Door een benutte penalty kwam Stockport County vervolgens op 1-2. Het was P. Madden die vanaf 11 meter wist te scoren in de 24e minuut.

Na 28 minuten werd de voorsprong voor Bolton Wanderers vergroot nadat A. Bakayoko de 1-3 wist te scoren. In de 45e minuut kwam Stockport County weer dichterbij, nadat S. Quigley de stand terug wist te brengen naar 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 85e minuut was het A. Palmer die Stockport County weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Het volgende doelpunt van Stockport County viel in de 95e minuut en betekende de 4-3. Het doelpunt kwam op naam van S. Quigley. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Stockport County. Het was O. Crankshaw die in de 119e minuut de stand op 5-3 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott bij een 5-3 eindstand in het voordeel van Stockport County.

LIVE Stockport County - Bolton Wanderers 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stockport County - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt E. Kachunga met assist van K. Lee Bolton Wanderers 0-1
6' Eigen doelpunt Bolton Wanderers Eigen doelpunt A. Palmer Bolton Wanderers 0-2
24' Penalty Stockport County Penalty P. Madden Stockport County 1-2
28' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Bakayoko Bolton Wanderers 1-3
33' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor P. Madden Stockport County
34' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Sheehan Bolton Wanderers
45' Doelpunt Stockport County Doelpunt S. Quigley met assist van R. Rydel Stockport County 2-3
48' Wissel Bolton Wanderers Wissel W. Aimson voor J. Sheehan Bolton Wanderers
68' Wissel Stockport County Wissel A. Raikhy voor W. Collar Stockport County
74' Wissel Bolton Wanderers Wissel N. Delfouneso voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
75' Wissel Stockport County Wissel O. Crankshaw voor A. Sarcevic Stockport County
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel X. Amaechi voor O. Afolayan Bolton Wanderers
81' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor L. Isgrove Bolton Wanderers
85' Doelpunt Stockport County Doelpunt A. Palmer met assist van R. Rydel Stockport County 3-3
88' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor E. Kachunga Bolton Wanderers
90' Wissel Stockport County Wissel S. Minihan voor J. Keane Stockport County
95' Doelpunt Stockport County Doelpunt S. Quigley met assist van P. Madden Stockport County 4-3
100' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Gordon voor D. John Bolton Wanderers
102' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor X. Amaechi Bolton Wanderers
103' Wissel Stockport County Wissel B. Barclay voor M. Southam-Hales Stockport County
105' Wissel Stockport County Wissel A. Reid voor S. Quigley Stockport County
119' Doelpunt Stockport County Doelpunt O. Crankshaw met assist van A. Raikhy Stockport County 5-3
121' Gele kaart Stockport County Gele kaart voor O. Crankshaw Stockport County
Video hoogtepunten en samenvatting Stockport County - Bolton Wanderers
Opstellingen Stockport County - Bolton Wanderers
De opstellingen van Stockport County en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stockport County gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.