Nabeschouwing Stoke City - Leyton Orient (2-0) || FA Cup 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 15:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Stoke City het zondag 9 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in Lyme Valley Stadium in Newcastle-under-Lyme.

Via de Stoke City - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Leyton Orient (2-0)

Het FA Cup duel tussen Stoke City en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door T. Ince, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Stoke City opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het T. Campbell die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Stoke City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stoke City.

LIVE Stoke City - Leyton Orient 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Ince met assist van A. Doughty Stoke City 1-0
65' Wissel Leyton Orient Wissel M. Young voor C. Clay Leyton Orient
70' Wissel Stoke City Wissel M. Vrančić voor S. Clucas Stoke City
71' Wissel Stoke City Wissel J. Tymon voor A. Doughty Stoke City
72' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor A. Mitchell Leyton Orient
73' Wissel Leyton Orient Wissel R. Sotiriou voor A. Drinan Leyton Orient
75' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor J. Brown Stoke City
76' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor D. Duhaney Stoke City
84' Wissel Stoke City Wissel E. Tezgel voor D. Wright-Phillips Stoke City
89' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Campbell met assist van T. Ince Stoke City 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Leyton Orient
Opstellingen Stoke City - Leyton Orient
De opstellingen van Stoke City en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.