Nabeschouwing Stratford Town - Boston United (3-2) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Stratford Town het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Boston United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Arden Garages Stadium in Stratford-upon-Avon.

Via de Stratford Town - Boston United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stratford Town - Boston United (3-2)

Het FA Cup duel tussen Stratford Town en Boston United is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Stratford Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Gordon, waarmee Stratford Town met 1-0 de leiding nam. Stratford Town vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Gordon op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Boston United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Leesley. In de 62e minuut scoorde Boston United via J. Burrow, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist Stratford Town via L. Wilson de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 68 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat J. Leesley de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte Stratford Town in de 77e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was W. Dawes die de 3-2 wist te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Stratford Town.

LIVE Stratford Town - Boston United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stratford Town - Boston United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Stratford Town Doelpunt J. Gordon Stratford Town 1-0
52' Doelpunt Stratford Town Doelpunt J. Gordon Stratford Town 2-0
61' Doelpunt Boston United Doelpunt J. Leesley Boston United 2-1
62' Doelpunt Boston United Doelpunt J. Burrow met assist van J. Wright II Boston United
64' Doelpunt Stratford Town Doelpunt L. Wilson met assist van O. James Stratford Town
68' Doelpunt Boston United Doelpunt J. Leesley Boston United 2-2
73' Wissel Stratford Town Wissel W. Dawes voor J. Gordon Stratford Town
77' Doelpunt Stratford Town Doelpunt W. Dawes Stratford Town 3-2
81' Wissel Boston United Wissel J. Preston voor F. Preston Boston United
83' Wissel Stratford Town Wissel E. Andoh voor A. Obeng Stratford Town
86' Wissel Boston United Wissel L. Spokes voor P. Green Boston United
Video hoogtepunten en samenvatting Stratford Town - Boston United
Opstellingen Stratford Town - Boston United

Voorbeschouwing Stratford Town - Boston United

Stratford Town en Boston United spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Stratford Town en Boston United in de FA Cup vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.