In de FA Cup neemt Tamworth het zaterdag 4 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Alvechurch. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamb Ground in Tamworth.

Via de Tamworth - Alvechurch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tamworth - Alvechurch (3-1)

Het FA Cup duel tussen Tamworth en Alvechurch is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Tamworth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Tamworth - Alvechurch
Goals
3
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
11
5
Aanvallen
89
85
Gevaarlijke aanvallen
35
42
Corners
9
5
LIVE Tamworth - Alvechurch 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tamworth - Alvechurch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Tamworth - Alvechurch
Opstellingen Tamworth - Alvechurch

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tamworth - Alvechurch

Tamworth en Alvechurch spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Tamworth en Alvechurch elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Tamworth 0
Winst Alvechurch 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tamworth - Alvechurch Opstelling Tamworth Opstelling Alvechurch Live Tamworth - Alvechurch Live Tamworth - Alvechurch kijken Tamworth - Alvechurch kijken Live Tamworth - Alvechurch stream Tamworth - Alvechurch Fox Sports Nabeschouwing Tamworth - Alvechurch Uitslag Tamworth - Alvechurch Statistieken Tamworth - Alvechurch FA Cup 2021/2022 Tamworth - Alvechurch wedden Tamworth - Alvechurch gokken Tamworth - Alvechurch Unibet