In de FA Cup neemt Tamworth het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Notts County. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamb Ground in Tamworth.

Via de Tamworth - Notts County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tamworth - Notts County (0-0)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Tamworth en Notts County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Notts County, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Notts County kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Tamworth - Notts County
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
20
Schoten op doel
4
10
Aanvallen
61
67
Gevaarlijke aanvallen
32
39
Corners
3
8
LIVE Tamworth - Notts County 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tamworth - Notts County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Tamworth - Notts County
Opstellingen Tamworth - Notts County

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tamworth - Notts County

Tamworth en Notts County spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Tamworth en Notts County elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Tamworth 0
Winst Notts County 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tamworth - Notts County Opstelling Tamworth Opstelling Notts County Live Tamworth - Notts County Live Tamworth - Notts County kijken Tamworth - Notts County kijken Live Tamworth - Notts County stream Tamworth - Notts County Fox Sports Nabeschouwing Tamworth - Notts County Uitslag Tamworth - Notts County Statistieken Tamworth - Notts County FA Cup 2021/2022 Tamworth - Notts County wedden Tamworth - Notts County gokken Tamworth - Notts County Unibet