In de FA Cup neemt Thame het dinsdag 7 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Margate. De wedstrijd wordt gespeeld in ASM Stadium in Thame.

Via de Thame - Margate live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Thame - Margate (2-4)

Het FA Cup duel tussen Thame en Margate is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Margate. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Thame - Margate
Goals
2
4
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
73
64
Gevaarlijke aanvallen
31
26
Corners
6
3
LIVE Thame - Margate 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Thame - Margate teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Thame - Margate
Opstellingen Thame - Margate

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Thame - Margate

Thame en Margate spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Thame en Margate in de FA Cup vond plaats op 4 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Thame 0
Winst Margate 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Thame - Margate Opstelling Thame Opstelling Margate Live Thame - Margate Live Thame - Margate kijken Thame - Margate kijken Live Thame - Margate stream Thame - Margate Fox Sports Nabeschouwing Thame - Margate Uitslag Thame - Margate Statistieken Thame - Margate FA Cup 2021/2022 Thame - Margate wedden Thame - Margate gokken Thame - Margate Unibet