Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Morecambe (3-1) || FA Cup 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 15:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Tottenham Hotspur het zondag 9 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Morecambe (3-1)

Het FA Cup duel tussen Tottenham Hotspur en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 3-1 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door A. OConnor, waarmee Morecambe met 0-1 de leiding nam. Tottenham Hotspur kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Winks, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Lucas Moura zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Tottenham Hotspur de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Tottenham Hotspur vergroot nadat H. Kane de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Tottenham Hotspur.

LIVE Tottenham Hotspur - Morecambe 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. OConnor met assist van A. McCalmont Morecambe 0-1
44' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor T. Diagouraga Morecambe
58' Wissel Morecambe Wissel J. Obika voor J. Ayunga Morecambe
65' Wissel Morecambe Wissel L. Gibson voor J. Bedeau Morecambe
69' Wissel Tottenham Hotspur Wissel O. Skipp voor T. Ndombèlé Tottenham Hotspur
69' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas Moura voor Bryan Gil Tottenham Hotspur
69' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Kane voor D. Alli Tottenham Hotspur
74' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Winks Tottenham Hotspur 1-1
74' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor R. Cooney Morecambe
77' Wissel Morecambe Wissel A. Wildig voor T. Diagouraga Morecambe
77' Wissel Morecambe Wissel C. Jones voor R. Cooney Morecambe
85' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Moura Tottenham Hotspur 2-1
87' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Emerson voor R. Sessegnon Tottenham Hotspur
88' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van G. Lo Celso Tottenham Hotspur 3-1
88' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Scarlett voor G. Lo Celso Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Morecambe
Opstellingen Tottenham Hotspur - Morecambe
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.