Nabeschouwing Walsall - Swindon Town (1-2) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Walsall het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Swindon Town (1-2)

Het FA Cup duel tussen Walsall en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 1-2 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door T. Simpson, waarmee Swindon Town met 0-1 de leiding nam. Walsall kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Osadebe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette K. Kessler zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Swindon Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Wright, waardoor Swindon Town een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Walsall - Swindon Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Swindon Town Doelpunt T. Simpson met assist van J. Payne Swindon Town 0-1
37' Doelpunt Walsall Doelpunt E. Osadebe met assist van J. Earing Walsall 1-1
42' Gele kaart Walsall Gele kaart voor H. White Walsall
48' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor H. McKirdy Swindon Town
50' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor L. Reed Swindon Town
56' Gele kaart Walsall Gele kaart voor E. Monthe Walsall
66' Wissel Walsall Wissel L. Kinsella voor E. Osadebe Walsall
66' Wissel Swindon Town Wissel B. Gladwin voor J. Williams Swindon Town
67' Doelpunt Swindon Town Doelpunt K. Kessler Swindon Town 1-2
73' Wissel Walsall Wissel T. Shade voor G. Miller Walsall
73' Wissel Walsall Wissel O. Khan voor Z. Mills Walsall
75' Wissel Swindon Town Wissel J. Mitchell-Lawson voor H. McKirdy Swindon Town
84' Wissel Swindon Town Wissel R. Crichlow voor E. Iandolo Swindon Town
89' Gele kaart Walsall Gele kaart voor O. Khan Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Swindon Town
Opstellingen Walsall - Swindon Town
De opstellingen van Walsall en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Walsall gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.