Nabeschouwing Wealdstone - Dagenham & Redbridge (1-2) || FA Cup

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Wealdstone het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dagenham & Redbridge. De wedstrijd wordt gespeeld in Grosvenor Vale in Ruislip.

Via de Wealdstone - Dagenham & Redbridge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wealdstone - Dagenham & Redbridge (1-2)

Het FA Cup duel tussen Wealdstone en Dagenham & Redbridge is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dagenham & Redbridge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor P. McCallum in de 2e minuut, waardoor Dagenham & Redbridge met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 10 minuten was het J. Bird die Wealdstone op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Balanta namens Dagenham & Redbridge in de 88e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Balanta namens Dagenham & Redbridge in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Dagenham & Redbridge een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Wealdstone - Dagenham & Redbridge
Goals
1
2
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
88
61
Gevaarlijke aanvallen
19
23
Corners
3
6
LIVE Wealdstone - Dagenham & Redbridge 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wealdstone - Dagenham & Redbridge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Rode kaart Dagenham & Redbridge Rode kaart voor P. McCallum Dagenham & Redbridge
10' Doelpunt Wealdstone Doelpunt J. Bird Wealdstone 1-0
88' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt A. Balanta Dagenham & Redbridge 1-1
91' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt A. Balanta Dagenham & Redbridge 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wealdstone - Dagenham & Redbridge
Opstellingen Wealdstone - Dagenham & Redbridge

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wealdstone - Dagenham & Redbridge

Wealdstone en Dagenham & Redbridge spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Wealdstone en Dagenham & Redbridge in de FA Cup vond plaats op 15 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dagenham & Redbridge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dagenham & Redbridge favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wealdstone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wealdstone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wealdstone 0
Winst Dagenham & Redbridge 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wealdstone - Dagenham & Redbridge Opstelling Wealdstone Opstelling Dagenham & Redbridge Live Wealdstone - Dagenham & Redbridge Live Wealdstone - Dagenham & Redbridge kijken Wealdstone - Dagenham & Redbridge kijken Live Wealdstone - Dagenham & Redbridge stream Wealdstone - Dagenham & Redbridge Fox Sports Nabeschouwing Wealdstone - Dagenham & Redbridge Uitslag Wealdstone - Dagenham & Redbridge Statistieken Wealdstone - Dagenham & Redbridge FA Cup 2021/2022 Wealdstone - Dagenham & Redbridge wedden Wealdstone - Dagenham & Redbridge gokken Wealdstone - Dagenham & Redbridge Unibet