Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Sheffield United (3-0) || FA Cup 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 15:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Wolverhampton Wanderers het zondag 9 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Sheffield United (3-0)

Het FA Cup duel tussen Wolverhampton Wanderers en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Daniel Podence, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nélson Semedo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Wolverhampton Wanderers, waarmee Daniel Podence zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Tierney, waardoor Wolverhampton Wanderers een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Sheffield United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Daniel Podence met assist van Fábio Silva Wolverhampton Wanderers 1-0
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel João Moutinho voor Fernando Marçal Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Sheffield United Wissel L. Freeman voor J. Robinson Sheffield United
61' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Basham Sheffield United
65' Wissel Sheffield United Wissel O. Burke voor D. McGoldrick Sheffield United
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Jiménez voor Adama Traoré Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Trincão voor Fábio Silva Wolverhampton Wanderers
72' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Nélson Semedo met assist van R. Aït Nouri Wolverhampton Wanderers 2-0
79' Wissel Sheffield United Wissel I. Ndiaye voor B. Sharp Sheffield United
79' Wissel Sheffield United Wissel O. Norwood voor S. Berge Sheffield United
80' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Daniel Podence met assist van R. Jiménez Wolverhampton Wanderers 3-0
84' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor L. Freeman Sheffield United
85' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Bruno Jordão voor Rúben Neves Wolverhampton Wanderers
85' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Cundle voor Daniel Podence Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Sheffield United
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Sheffield United
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.