Nabeschouwing Wrexham - Marine (2-0) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Wrexham het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Marine. De wedstrijd wordt gespeeld in The Weaver Stadium in Nantwich.

Via de Wrexham - Marine live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wrexham - Marine (2-0)

Het FA Cup duel tussen Wrexham en Marine is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door P. Mullin, waarmee Wrexham met 1-0 de leiding nam. Wrexham vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Mullin op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Wrexham.

LIVE Wrexham - Marine 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wrexham - Marine teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Wrexham Doelpunt P. Mullin Wrexham 1-0
47' Doelpunt Wrexham Doelpunt P. Mullin Wrexham 2-0
56' Wissel Marine Wissel J. Devine voor R. Wignall Marine
56' Wissel Marine Wissel N. Cummins voor D. Shaw Marine
63' Wissel Wrexham Wissel B. Hosannah voor D. Jarvis Wrexham
73' Wissel Marine Wissel D. Lynch voor J. Barrigan Marine
74' Wissel Wrexham Wissel J. Ponticelli voor D. Angus Wrexham
87' Wissel Wrexham Wissel M. Cleworth voor J. Davies Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Wrexham - Marine
Opstellingen Wrexham - Marine

Voorbeschouwing Wrexham - Marine

Wrexham en Marine spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Wrexham en Marine in de FA Cup vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.