Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Hartlepool United (0-1) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 16 november 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het dinsdag 16 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hartlepool United. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Hartlepool United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Hartlepool United (0-1)

Het FA Cup duel tussen Wycombe Wanderers en Hartlepool United is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hartlepool United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Cullen, waarmee Hartlepool United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Hartlepool United.

LIVE Wycombe Wanderers - Hartlepool United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Hartlepool United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt M. Cullen Hartlepool United 0-1
55' Gele kaart Hartlepool United Gele kaart voor G. Liddle Hartlepool United
67' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor J. Scowen Wycombe Wanderers
73' Wissel Hartlepool United Wissel J. Grey voor M. Cullen Hartlepool United
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
84' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Stewart Wycombe Wanderers
86' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. McCarthy voor J. Grimmer Wycombe Wanderers
87' Wissel Hartlepool United Wissel M. Smith voor M. Shelton Hartlepool United
87' Wissel Hartlepool United Wissel T. Crawford voor M. Daly Hartlepool United
92' Gele kaart Hartlepool United Gele kaart voor N. Featherstone Hartlepool United
93' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Hartlepool United
Opstellingen Wycombe Wanderers - Hartlepool United
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Hartlepool United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hartlepool United zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.