Nabeschouwing Yeovil Town - Stevenage (1-0) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 18:30 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Yeovil Town het zaterdag 4 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Stevenage. De wedstrijd wordt gespeeld in Huish Park Stadium in Yeovil.

Via de Yeovil Town - Stevenage live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeovil Town - Stevenage (1-0)

Het FA Cup duel tussen Yeovil Town en Stevenage is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 1-0 overwinning voor Yeovil Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door C. Wakefield, waarmee Yeovil Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Yeovil Town uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Yeovil Town - Stevenage 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeovil Town - Stevenage teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor J. Reeves Stevenage
31' Gele kaart Yeovil Town Gele kaart voor J. Staunton Yeovil Town
51' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt C. Wakefield met assist van S. Lo-Everton Yeovil Town 1-0
57' Wissel Stevenage Wissel L. Norris voor L. Prosser Stevenage
66' Wissel Yeovil Town Wissel T. Knowles voor A. Yussuf Yeovil Town
72' Gele kaart Yeovil Town Gele kaart voor L. Wilkinson Yeovil Town
73' Wissel Stevenage Wissel B. Barry voor E. Osborne Stevenage
73' Wissel Stevenage Wissel A. Read voor J. Reid Stevenage
81' Wissel Yeovil Town Wissel R. Reid voor S. Lo-Everton Yeovil Town
92' Wissel Yeovil Town Wissel A. Bradley voor C. Wakefield Yeovil Town
Video hoogtepunten en samenvatting Yeovil Town - Stevenage
Opstellingen Yeovil Town - Stevenage
De opstellingen van Yeovil Town en Stevenage zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeovil Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Stevenage zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.