Nabeschouwing Basingstoke Town - Weston-super-Mare (2-4) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur



In de FA Cup 2022/2023 neemt Basingstoke Town het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Weston-super-Mare. De wedstrijd wordt gespeeld in The Simplyhealth City Ground (Winchester, Hampshire) in Winchester, Hampshire.

Via de Basingstoke Town - Weston-super-Mare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basingstoke Town - Weston-super-Mare (2-4)

Het FA Cup duel tussen Basingstoke Town en Weston-super-Mare is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Weston-super-Mare. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Basingstoke Town - Weston-super-Mare
Goals
2
4
LIVE Basingstoke Town - Weston-super-Mare 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basingstoke Town - Weston-super-Mare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Basingstoke Town - Weston-super-Mare
Opstellingen Basingstoke Town - Weston-super-Mare

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Basingstoke Town - Weston-super-Mare

Basingstoke Town en Weston-super-Mare spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Basingstoke Town en Weston-super-Mare in de FA Cup vond plaats op 28 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Weston-super-Mare. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Weston-super-Mare favoriet. 1 keer wist de ploeg van Basingstoke Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Basingstoke Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Basingstoke Town 0
Winst Weston-super-Mare 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Basingstoke Town - Weston-super-Mare Opstelling Basingstoke Town Opstelling Weston-super-Mare Live Basingstoke Town - Weston-super-Mare Live Basingstoke Town - Weston-super-Mare kijken Basingstoke Town - Weston-super-Mare kijken Live Basingstoke Town - Weston-super-Mare stream Basingstoke Town - Weston-super-Mare Fox Sports Nabeschouwing Basingstoke Town - Weston-super-Mare Uitslag Basingstoke Town - Weston-super-Mare Statistieken Basingstoke Town - Weston-super-Mare FA Cup 2022/2023 Basingstoke Town - Weston-super-Mare wedden Basingstoke Town - Weston-super-Mare gokken Basingstoke Town - Weston-super-Mare Unibet