Nabeschouwing Chippenham Town - Sholing (3-0) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur



In de FA Cup 2022/2023 neemt Chippenham Town het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sholing. De wedstrijd wordt gespeeld in Hardenhuish Park in Chippenham.

Via de Chippenham Town - Sholing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chippenham Town - Sholing (3-0)

Het FA Cup duel tussen Chippenham Town en Sholing is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Chippenham Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Chippenham Town - Sholing
Goals
3
0
LIVE Chippenham Town - Sholing 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chippenham Town - Sholing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Chippenham Town - Sholing
Opstellingen Chippenham Town - Sholing

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chippenham Town - Sholing

Chippenham Town en Sholing spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Chippenham Town en Sholing in de FA Cup vond plaats op 13 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chippenham Town. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Chippenham Town favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sholing slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chippenham Town 1
Winst Sholing 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Chippenham Town - Sholing Opstelling Chippenham Town Opstelling Sholing Live Chippenham Town - Sholing Live Chippenham Town - Sholing kijken Chippenham Town - Sholing kijken Live Chippenham Town - Sholing stream Chippenham Town - Sholing Fox Sports Nabeschouwing Chippenham Town - Sholing Uitslag Chippenham Town - Sholing Statistieken Chippenham Town - Sholing FA Cup 2022/2023 Chippenham Town - Sholing wedden Chippenham Town - Sholing gokken Chippenham Town - Sholing Unibet