Nabeschouwing Gainsborough Trinity - Worksop Town (0-1) || FA Cup 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2022/2023 neemt Gainsborough Trinity het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Worksop Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Northolme in Gainsborough.

Via de Gainsborough Trinity - Worksop Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gainsborough Trinity - Worksop Town (0-1)

Het FA Cup duel tussen Gainsborough Trinity en Worksop Town is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Worksop Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door P. Green, waarmee Worksop Town met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Worksop Town.

LIVE Gainsborough Trinity - Worksop Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gainsborough Trinity - Worksop Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Worksop Town Doelpunt P. Green Worksop Town 0-1