Nabeschouwing Needham Market - Brightlingsea Regent (2-0) || FA Cup 2022/2023

Vrijdag 30 september 2022 - 21:00 uur



In de FA Cup 2022/2023 neemt Needham Market het vrijdag 30 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brightlingsea Regent. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfields in Needham Market.

Via de Needham Market - Brightlingsea Regent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Needham Market - Brightlingsea Regent (2-0)

Het FA Cup duel tussen Needham Market en Brightlingsea Regent is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Needham Market. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door J. Lay, waarmee Needham Market met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 94e minuut voor dat Needham Market via L. Ingram op 2-0 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Needham Market.

Wedstrijdstatistieken Needham Market - Brightlingsea Regent
Goals
2
0
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
21
5
Schoten op doel
11
2
Aanvallen
76
54
Gevaarlijke aanvallen
50
18
Corners
7
2
LIVE Needham Market - Brightlingsea Regent 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Needham Market - Brightlingsea Regent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Doelpunt Needham Market Doelpunt J. Lay Needham Market 1-0
94' Penalty Needham Market Penalty L. Ingram Needham Market 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Needham Market - Brightlingsea Regent
Opstellingen Needham Market - Brightlingsea Regent

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Needham Market - Brightlingsea Regent

Needham Market en Brightlingsea Regent spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Needham Market en Brightlingsea Regent elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Needham Market 0
Winst Brightlingsea Regent 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Needham Market - Brightlingsea Regent Opstelling Needham Market Opstelling Brightlingsea Regent Live Needham Market - Brightlingsea Regent Live Needham Market - Brightlingsea Regent kijken Needham Market - Brightlingsea Regent kijken Live Needham Market - Brightlingsea Regent stream Needham Market - Brightlingsea Regent Fox Sports Nabeschouwing Needham Market - Brightlingsea Regent Uitslag Needham Market - Brightlingsea Regent Statistieken Needham Market - Brightlingsea Regent FA Cup 2022/2023 Needham Market - Brightlingsea Regent wedden Needham Market - Brightlingsea Regent gokken Needham Market - Brightlingsea Regent Unibet