Nabeschouwing Ramsbottom United - Thackley (2-0) || FA Cup 2022/2023

Dinsdag 9 augustus 2022 - 20:45 uur



In de FA Cup 2022/2023 neemt Ramsbottom United het dinsdag 9 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Thackley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Harry Williams Riverside Stadium in Ramsbottom.

Via de Ramsbottom United - Thackley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ramsbottom United - Thackley (2-0)

Het FA Cup duel tussen Ramsbottom United en Thackley is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ramsbottom United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ramsbottom United - Thackley
Goals
2
0
LIVE Ramsbottom United - Thackley 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ramsbottom United - Thackley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ramsbottom United - Thackley
Opstellingen Ramsbottom United - Thackley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ramsbottom United - Thackley

Ramsbottom United en Thackley spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Ramsbottom United en Thackley in de FA Cup vond plaats op 6 augustus 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Ramsbottom United 0
Winst Thackley 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ramsbottom United - Thackley Opstelling Ramsbottom United Opstelling Thackley Live Ramsbottom United - Thackley Live Ramsbottom United - Thackley kijken Ramsbottom United - Thackley kijken Live Ramsbottom United - Thackley stream Ramsbottom United - Thackley Fox Sports Nabeschouwing Ramsbottom United - Thackley Uitslag Ramsbottom United - Thackley Statistieken Ramsbottom United - Thackley FA Cup 2022/2023 Ramsbottom United - Thackley wedden Ramsbottom United - Thackley gokken Ramsbottom United - Thackley Unibet