Nabeschouwing Barnet - Newport County (1-4) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Barnet het dinsdag 12 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Newport County. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hive Stadium in London.

Via de Barnet - Newport County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnet - Newport County (1-4)

Het FA Cup duel tussen Barnet en Newport County is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 1-4 overwinning voor Newport County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Lewis Payne, waarmee Newport County met 0-1 de leiding nam. Newport County vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Omar Bogle op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Daniele Collinge zorgde ervoor dat Newport County in de 25e minuut op 0-3 kwam te staan.

Na 37 minuten deed Harry Pritchard iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Barnet werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 76e minuut wist Seb Palmer-Houlden namens Newport County de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Hicks en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Newport County.

LIVE Barnet - Newport County 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnet - Newport County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Newport County Doelpunt Lewis Payne met assist van Omar Bogle Newport County 0-1
13' Doelpunt Newport County Doelpunt Omar Bogle met assist van Seb Palmer-Houlden Newport County 0-2
19' Gele kaart Newport County Gele kaart voor Lewis Payne Newport County
25' Eigen doelpunt Newport County Eigen doelpunt Daniele Collinge Newport County 0-3
37' Doelpunt Barnet Doelpunt Harry Pritchard Barnet 1-3
46' Wissel Barnet Wissel Callum Stead voor Marvin Armstrong Barnet
71' Wissel Barnet Wissel Connor Stevens voor Jerome Okimo Barnet
74' Wissel Barnet Wissel Gary Hooper voor Jordan Cropper Barnet
76' Doelpunt Newport County Doelpunt Seb Palmer-Houlden met assist van Scot Bennett Newport County 1-4
78' Wissel Newport County Wissel Harry Charsley voor Aaron Wildig Newport County
86' Gele kaart Newport County Gele kaart voor Harry Charsley Newport County
90' Wissel Newport County Wissel Kiban Rai voor Omar Bogle Newport County
94' Gele kaart Newport County Gele kaart voor Shane McLoughlin Newport County
Video hoogtepunten en samenvatting Barnet - Newport County
Opstellingen Barnet - Newport County
De opstellingen van Barnet en Newport County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnet gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Newport County zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.