Nabeschouwing Bolton Wanderers - Harrogate Town (5-1) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 2 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Harrogate Town. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Harrogate Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Harrogate Town (5-1)

Het FA Cup duel tussen Bolton Wanderers en Harrogate Town is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 5-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Jón Daði Böðvarsson, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jón Daði Böðvarsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Bolton Wanderers, waarmee Jón Daði Böðvarsson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 45 minuten deed George Thomson iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Harrogate Town werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 49e minuut nadat Dan NLundulu namens Bolton Wanderers de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 52e minuut en kwam op naam te staan van Bolton Wanderers speler Dan NLundulu, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tony Harrington en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Harrogate Town 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Harrogate Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Jón Daði Böðvarsson met assist van William Forrester Bolton Wanderers 1-0
33' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Jón Daði Böðvarsson met assist van Dan NLundulu Bolton Wanderers 2-0
43' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Jón Daði Böðvarsson Bolton Wanderers 3-0
45' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt George Thomson Harrogate Town 3-1
49' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dan NLundulu met assist van Aaron Morley Bolton Wanderers 4-1
52' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dan NLundulu met assist van Kyle Dempsey Bolton Wanderers 5-1
64' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Carlos Mendes Bolton Wanderers
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor Jón Daði Böðvarsson Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel Zachary Ashworth voor Randell Williams Bolton Wanderers
69' Wissel Harrogate Town Wissel Liam Gibson voor Warren Burrell Harrogate Town
69' Wissel Harrogate Town Wissel Matty Daly voor Abraham Odoh Harrogate Town
69' Wissel Harrogate Town Wissel Josh Falkingham voor Dean Cornelius Harrogate Town
69' Wissel Harrogate Town Wissel Levi Sutton voor Stephen Dooley Harrogate Town
75' Gele kaart Harrogate Town Gele kaart voor George Thomson Harrogate Town
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Josh Sheehan voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Dion Charles voor Dan NLundulu Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Edmond-Paris Maghoma voor Carlos Mendes Bolton Wanderers
79' Wissel Harrogate Town Wissel Jeremy Sivi voor Josh March Harrogate Town
81' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Gethin Jones Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Harrogate Town
Opstellingen Bolton Wanderers - Harrogate Town
De opstellingen van Bolton Wanderers en Harrogate Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Harrogate Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.