Nabeschouwing Bolton Wanderers - Luton Town (1-2) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 16 januari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Luton Town (1-2)

Het FA Cup duel tussen Bolton Wanderers en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 1-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Dion Charles, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Luton Town kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tahith Chong, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Chiedozie Ogbene zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Luton Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Bramall, waardoor Luton Town een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bolton Wanderers - Luton Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dion Charles met assist van Victor Adeboyejo Bolton Wanderers 1-0
15' Doelpunt Luton Town Doelpunt Tahith Chong met assist van Jordan Clark Luton Town 1-1
27' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor William Forrester Bolton Wanderers
31' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Teden Mengi Luton Town
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jack Iredale voor William Forrester Bolton Wanderers
46' Wissel Luton Town Wissel Amarii Bell voor Teden Mengi Luton Town
46' Wissel Luton Town Wissel Ryan Giles voor Alfie Doughty Luton Town
57' Doelpunt Luton Town Doelpunt Chiedozie Ogbene met assist van Carlton Morris Luton Town 1-2
64' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Jordan Clark Luton Town
74' Wissel Luton Town Wissel Andros Townsend  voor Tahith Chong Luton Town
75' Wissel Luton Town Wissel Jacob Brown voor Reece Burke Luton Town
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Dion Charles Bolton Wanderers
81' Wissel Luton Town Wissel Elijah Adebayo voor Jordan Clark Luton Town
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Luton Town
Opstellingen Bolton Wanderers - Luton Town
De opstellingen van Bolton Wanderers en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.