Nabeschouwing Bolton Wanderers - Solihull Moors (4-0) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Solihull Moors. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Solihull Moors live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Solihull Moors (4-0)

Het FA Cup duel tussen Bolton Wanderers en Solihull Moors is onder leiding van scheidsrechter Scott Simpson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Ricardo Santos, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Edmond-Paris Maghoma op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Bolton Wanderers, waarmee William Forrester zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Bolton Wanderers kreeg een penalty toegewezen in de 81e minuut, die werd genomen door Dion Charles. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Ook na de derde treffer nam Bolton Wanderers geen gas terug, waardoor in de 87e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Dion Charles. Na 96 minuten kon Jamey Osborne van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Solihull Moors het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Solihull Moors 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Solihull Moors teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor Joss Labadie Solihull Moors
16' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor Neal Ardley Solihull Moors
39' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Ricardo Santos met assist van Aaron Morley Bolton Wanderers 1-0
42' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor Kade Craig Solihull Moors
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel Eoin Toal voor Ricardo Santos Bolton Wanderers
52' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers 2-0
56' Wissel Solihull Moors Wissel Jack Stevens voor Callum Maycock Solihull Moors
56' Wissel Solihull Moors Wissel Matt Warburton voor Joss Labadie Solihull Moors
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel Carlos Mendes Gomes voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Dan NLundulu Bolton Wanderers
69' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt William Forrester met assist van Aaron Morley Bolton Wanderers 3-0
69' Wissel Solihull Moors Wissel Max Brogan voor Kade Craig Solihull Moors
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel Dion Charles voor Jón Daði Böðvarsson Bolton Wanderers
75' Wissel Solihull Moors Wissel Kian Ryley voor Mark Beck Solihull Moors
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Luke Matheson voor Gethin Jones Bolton Wanderers
78' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Cameron Jerome Bolton Wanderers
80' Gele kaart Solihull Moors Gele kaart voor Jamey Osborne Solihull Moors
81' Penalty gemist Bolton Wanderers Penalty gemist Dion Charles Bolton Wanderers
87' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dion Charles met assist van Randell Williams Bolton Wanderers 4-0
96' Tweede gele kaart Solihull Moors Tweede gele kaart voor Jamey Osborne Solihull Moors
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Solihull Moors
Opstellingen Bolton Wanderers - Solihull Moors
De opstellingen van Bolton Wanderers en Solihull Moors zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Solihull Moors zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.