Nabeschouwing Bristol City - West Ham United (1-0) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Bristol City het dinsdag 16 januari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - West Ham United (1-0)

Het FA Cup duel tussen Bristol City en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Bristol City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Tommy Conway. In de 51e minuut moest Saïd Benrahma van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Darren England een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest West Ham United verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Bristol City.

LIVE Bristol City - West Ham United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Bristol City Doelpunt Tommy Conway Bristol City 1-0
50' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Joe Williams Bristol City
51' Rode kaart West Ham United Rode kaart voor Saïd Benrahma West Ham United
61' Wissel Bristol City Wissel Nahki Wells voor Tommy Conway Bristol City
61' Wissel Bristol City Wissel Sam Bell voor Ross McCrorie Bristol City
63' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Taylor Gardner-Hickman Bristol City
64' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Aaron Cresswell West Ham United
66' Wissel West Ham United Wissel Ben Johnson voor Vladimir Coufal West Ham United
75' Wissel Bristol City Wissel Jason Knight voor Taylor Gardner-Hickman Bristol City
75' Wissel Bristol City Wissel Harry Cornick voor Anis Mehmeti Bristol City
80' Wissel West Ham United Wissel Callum Marshall voor Aaron Cresswell West Ham United
81' Wissel West Ham United Wissel Divin Mubama voor Danny Ings West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - West Ham United
Opstellingen Bristol City - West Ham United
De opstellingen van Bristol City en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.