Nabeschouwing Bristol Rovers - Whitby Town (7-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Bristol Rovers het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Whitby Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Whitby Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Whitby Town (7-2)

Het FA Cup duel tussen Bristol Rovers en Whitby Town is onder leiding van scheidsrechter Ruebyn Ricardo geëindigd in een 7-2 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bristol Rovers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van John Marquis. Whitby Town kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Junior Mondal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 18e minuut zette Luke Thomas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bristol Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 21 minuten werd de voorsprong voor Bristol Rovers vergroot nadat Jevani Brown de 3-1 wist te scoren. In de 40e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Bristol Rovers speler Antony Evans. In de 59e minuut was het Connor Simpson van Whitby Town wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Bristol Rovers om te scoren. In de 66e minuut zette Harrison Beeden de stand op 5-2 in het voordeel van Bristol Rovers. In de 70e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Harvey Vale van Bristol Rovers die daarmee tekende voor de 6-2. In de 77e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Bristol Rovers had Aaron Collins het laatste woord door de 7-2 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ruebyn Ricardo en eindigde de wedstrijd dus met een 7-2 stand in het voordeel van Bristol Rovers.

LIVE Bristol Rovers - Whitby Town 7-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Whitby Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt John Marquis met assist van James Gibbons Bristol Rovers 1-0
13' Doelpunt Whitby Town Doelpunt Junior Mondal met assist van Jerome Greaves Whitby Town 1-1
15' Gele kaart Whitby Town Gele kaart voor Harrison Beeden Whitby Town
18' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Luke Thomas met assist van Antony Evans Bristol Rovers 2-1
21' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Jevani Brown met assist van Luke Thomas Bristol Rovers 3-1
40' Penalty Bristol Rovers Penalty Antony Evans Bristol Rovers 4-1
46' Wissel Whitby Town Wissel Connor Simpson voor Priestley Griffiths Whitby Town
46' Wissel Whitby Town Wissel Adam Gell voor Lewis Hawkins Whitby Town
59' Doelpunt Whitby Town Doelpunt Connor Simpson met assist van Junior Mondal Whitby Town 4-2
65' Wissel Bristol Rovers Wissel Aaron Collins voor Jevani Brown Bristol Rovers
65' Wissel Bristol Rovers Wissel Harvey Vale voor Scott Sinclair Bristol Rovers
66' Eigen doelpunt Bristol Rovers Eigen doelpunt Harrison Beeden Bristol Rovers 5-2
67' Wissel Whitby Town Wissel Bradley Fewster voor Jerome Greaves Whitby Town
70' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Harvey Vale met assist van Lamare Bogarde Bristol Rovers 6-2
73' Gele kaart Whitby Town Gele kaart voor Jacob Gratton Whitby Town
73' Gele kaart Whitby Town Gele kaart voor Connor Simpson Whitby Town
77' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Aaron Collins met assist van Lamare Bogarde Bristol Rovers 7-2
79' Wissel Whitby Town Wissel Aaron Haswell voor Junior Mondal Whitby Town
80' Wissel Bristol Rovers Wissel Chris Martin voor Lewis Gordon Bristol Rovers
80' Wissel Bristol Rovers Wissel James Wilson voor Connor Taylor Bristol Rovers
81' Wissel Whitby Town Wissel Soni Fergus voor Alfie Doherty Whitby Town
87' Wissel Bristol Rovers Wissel Ollie Dewsbury voor John Marquis Bristol Rovers
92' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Lamare Bogarde Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Whitby Town
Opstellingen Bristol Rovers - Whitby Town
De opstellingen van Bristol Rovers en Whitby Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Whitby Town zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.